Hvaležnost. Dolgo sem se učila, kako biti resnično hvaležna za trenutke, nasmehe, poljube, za vse ovinke, ki sem jih naredila, za lepe besede in hrano, ki jo imam vsak dan na mizi. Skozi leta opazovanja, branja, sem na koncu enostavno rekla »hvala«. Iz srca. Hvala za pogum, ki ga imam, da sledim svojim sanjam in želji, ki je v meni, da živim polno, sprejemam ljubezen in jo dajem. Da si upam prva zaplesati na praznem plesišču, se jokati ali smejati na ves glas. Hvaležna sem, da lahko pišem z nalivnim peresom, slikam z vodenimi temperami in prepevam – čeprav ne najbolje :). Da imam ob sebi čudovite prijatelje, prekrasno sestro in najboljše starše.

In nenazadnje sem hvaležna, da spoznavam čudovite ljudi in dokumentiram njihovo ljubezen s fotografijo in besedami. Hvala.

Ko je fotografija postala primarna dejavnost v mojem življenju, so vsi majhni, skuštrani, spontani in lepi trenutki postali opaženi, zapisani in fotografirani. Ker vsak šteje.

Če si želite deliti nekaj teh trenutkov z menoj, potem mi le pišite. Bom hvaležna! ;)

Vas morda zanima, kako poteka fotografiranje z mano? Oglejte si moj predstavitveni video. Za male trenutke nujno pokukajte na stran rada imam. Ravno sedaj pa se zagotovo ukvarjam s čim zelo posebnim, lepim in navdihujočim, zgodbo in fotografije o tem pa boste našli na mojem blogu.

Najdražje bitje pod soncem <3

Ah, darila! :) Zelo rada jih podarjam!

Prav zares imam rada piknike v naravi.

Rada imam lovljenje zadnjih sončnih žarkov na pomolu.

Vse moje pare, ki se tako zelo potrudijo z dekoracijo :).

Kras! Obožujem.

Ljubim te roke, ki držijo te male nogice.

Love my vintage SX-70! :)

Projekt, na katerega sem tako zelo ponosna. Obožujem Kalá albums!