Noseče življenje

PRIJAVA NA IVINA PISMA

S prijavo na moja pisma boste nekajkrat na leto prejeli e-mail s povezavami do izbranih objav, pesmi in fotografij z namenom zaokrožiti obdobje, ki je prešlo in pozdraviti prihajajoč čas.

p.s.: odjavite se lahko kadarkoli.

nosece zivljenje

Rasti znotraj in se širiti navzven.

Opazujem, kako rastem. Hranim bitje, ki se razvija v meni. Moja živa kri podarja življenje in omogoča utripanje. Stojim na nogah in moje telo podpira naju obe. Vem, da prihaja čas, ko te bom morala odložiti in podariti življenju. Ti boš odpirala oči in iskala barve. Slikala svojo zgodbo, pisala svoje tone. Na dvignjenih rokah te bom predala življenju, ki živi tako, da prehaja.

Poslala te bom nabirat jabolka, da se naučiš okušati zorenje. Pela ti bom, da boš vedela za sanje. Pokazala ti bom uro, da boš razumela potrpežljivost. Ponoči bova gledali zvezde, da se boš učila o prisotnosti. Peljala te bom k vodi, da boš spoznala neomajnost. Z rokami bova kopali po zemlji, da boš okusila pristnost.

Lahko ostaneš, globoko zasidrana med gozdnimi koreninami, pokritimi z mahom in svežo roso. Prosila te bom, da širiš svoje veje in k sebi sprejmeš ptice, ki potrebujejo oddih.
Lahko odideš, prevzeta z divjino, iskrami in volkuljami. Prosila te bom, da najdeš izvir, ki poji in hrani žejna srca.

Pravim ti, hrani se preko svoje kože in srca. Nahrani se z dotiki in ljubeznijo. Skrbi za podarjeno življenje in se odpiraj navzven. Bodi življenje, ki nosi radost, ljubezen, razumevanje. Pojdi, ne bom daleč.

Naroči se na Ivina pisma.